Decoreer je keuken met een inductiebeschermer

Decoreer je keuken met een inductiebeschermer

Bij een inductie wordt in plaats van de gehele kookplaat alleen de onderkant van de pan opgewarmd. Inductiekookplaten zijn over het algemeen wel wat duurder dan andere kookplaten. Het is daarom zeker aan te raden om de kookplaat te beschermen met een Afdekplaat Inductiekookplaat. Ook kan het zo zijn dat je nieuwe pannen aan zult moeten schaffen voor deze kookplaat. Er zitten echter ook meerdere voordelen aan een inductiekookplaat. Zo is de temperatuur van de pannen heel erg goed te controleren. Daarnaast gaat er met behulp van een inductiekookplaat maar heel weinig energie verloren. Dit komt onder andere doordat de plaat automatisch uitgaat wanneer er geen pan op staat. Tenslotte is een inductiekookplaat heel erg gemakkelijk schoon te maken.

Het gebruik van een spatwand

Naast het gebruik van een afdekplaat voor de inductiekookplaat is ook het gebruik van een spatwand keuken aan te raden. Tijdens het koken kan het namelijk voorkomen dat er spetters van bijvoorbeeld olie op de muur terechtkomen. De spatwand wordt dan ook achter het fornuis geplaatst zodat eventuele spetters vanuit de pan worden tegengehouden. Spatwanden zijn niet gevoelig voor vlekken en zijn heel erg gemakkelijk schoon te maken. Op die manier is het dus ook heel erg gemakkelijk om de keuken er altijd netjes uit te laten zien. De grootte van de benodigde spatwand zal afhangen van jouw specifieke keuken en kookplaat. Spatwanden komen dan ook in vele verschillende vormen en maten.

Gepersonaliseerde beschermers voor in de keuken

Zowel een afdekplaat voor een inductiekookplaat als een spatwand voor in de keuken kun je gemakkelijk laten personaliseren. Je kunt namelijk tijdens het bestellen van deze producten een foto uploaden die jij graag op het product wilt hebben. Hierbij kun je onder andere kiezen voor een mooie persoonlijke foto. Wil je tijdens het koken juist lekker kunnen wegdromen kies dan voor een leuke vakantiefoto. Ook een foto van bijvoorbeeld jouw favoriete gerecht zou perfect passen op een beschermer in de keuken. Je hoeft hierbij echter niet per se een foto te gebruiken die je zelf hebt gemaakt. Zo kun je ook kiezen voor een afbeelding van jouw favoriete film of serie.

Chef kok