Grunneger arrangement

De Kookschuur 

& 

Brokantens Hobby en Kraal

 

Graag wil in in onderstaand stukje wat vertellen over de leuke dingen die wij hebben gedaan in De Kookschuur. Uiteraard kunnen dit soort arrangementen weer bij ons geboekt worden. De Pizza wordt dan vervangen door een ander Gronings menu.

Liefhebbers van lekker eten, gezellig creatief bezig zijn en de Groningse taal konden zich nu helemaal uitleven in een arrangement wat helemaal in het teken stond van Groningen.

Het arrangement bestond uit een workshop van Brokantens Hobby en Kraal. Onder leiding van Diana Koning maakte men een dienblad door het te beplakken met decopatch. Dit gebeurde natuurlijk in de kleuren van de Groningse vlag.

Vervolgens maakte men samen met Marcella Gerretsen van De Kookschuur de Groningse Pizza, "Het Plattelandje". Deze pizza bestaat grotendeels uit Groningse ingrediënten. En hij kon door de deelnemers zelf worden belegd en afgebakken in een echte houtgestookte pizza oven.

Tijdens het eten van de overheerlijk Groningse pizza kon men genieten van een lezing over de Groningse taal. Deze lezing werd verzorgd door de Stichting Grunneger Toal.. lijkt zo"n workshop je ook leuk, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Ga terug naar Mogelijkheden - Spaanse Tapas - Italiaans - Grieks/Turks - 18de-eeuwse kookworkshop